bucket_iconCreated with Sketch.

The building marks its presence with a striking curved corner towards the busy Kalkbrænderihavnsgade, and likewise towards the inner square behind. Thus creating a welcoming meeting with its urban context where residential, office, retail and restaurant activities blend together.

The ground floor, with its five meter high ceilings, projects its functions as a semi-public zone that interacts with life on the square.

Total Upstream

Amerika Plads 29
2100 Copenhagen
Dänemark

Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1800 x 600
Verwendete Produkt(e):
Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1800 x 600
Verwendete Produkt(e):
Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Verwendete Produkt(e):
Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Verwendete Produkt(e):
Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Verwendete Produkt(e):
Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Verwendete Produkt(e):
Verwendete Produkt(e): Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Verwendete Produkt(e):

Total Upstream

Ort:Denmark
Architekt:PLH arkitekter
Fotograf:Svend Christensen, Nivbe fotograferne
Produkte:Rockfon Blanka®
Kanten:X
Abmessungen:1200 x 600, 1800 x 600